Tabbouleh af bulgur, courgette & edamame
Spis salaten, som den er, eller suppler med en skive røget laks.
4
Ingredienser
- 1,5 dl bulgur
- 1,5 dl kogende vand
- 1-2 fed knust hvidløg
- 2 spsk nøddeolie
- limesaft
- salt, peber
- 200 g edamamebønner
- 1 lille groftreven courgette
- 150 g snittede sukkerærter
- 1-2 snittede chilier
- 50 g salte pistacienøddekerner
- 100 g granatæblekerner
- 1,5-2 dl hakket persille, koriander & mynte
- 4 fuldkornspitaer
- Sådan gør du: Kom bulguren i en skål, hæld kogende vand over, og dæk skålen med plastfilm. Lad bulguren trække, til den har opsuget al væde. Rør og smag bulguren til med hvidløg, olie, limesaft samt salt og peber. Bland den derefter med de øvrige ingredienser. Tjek smagen igen, og server salaten med lune fuldkornspitaer.
- Energi pr. person: 500 kcal, fedt 27%, protein 14%, kulhydrat 59%