Tandoori chicken
Næringsindhold
- Energi pr. person:550 Kcal
- Fedt:19 %
- Protein:30 %
- Kulhydrat:51 %
4
Ingredienser
- 400 g kyllingebryst
- salt, friskkværnet peber
- 1-2 tsk tandoorikrydderi
- 1 spsk majsolie.
- Chutney af tomat, rødløg og koriander:
- 500 g store tomater
- 100 g hakket rødløg
- 2 tsk majsolie
- 1 spsk limesaft
- 1 spsk sød chilisauce
- 2 spsk hakket koriander.
- Raita:
- 2 dl yoghurt 0,1%
- 1 knust fed hvidløg
- ½ udkernet, groftreven agurk
- frisk mynte.
- Tilbehør:
- 400 g basmati-ris.
- 1 pakke naanbrød.
Sådan gør du
- Begynd med chutneyen: Udkern og hak tomaterne, rør og smag til med de øvrige ingredienser og lad chutneyen trække.
- Tryk kyllingekødet tørt, gnid det med salt, peber og tandoorikrydderi, og steg det 3-4 minutter på hver side i olie.
- Raita: Rør og smag yoghurten til med hvidløg. Knug den revne agurk fri for væde i et rent klæde, rør den i yoghurten og smag til med frisk mynte, salt og peber.
- Servér kødet i tykke skiver med de fire slags tilbehør.