Tomat- og pebersuppe med gedeost

Tomat- og pebersuppe med gedeost

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    512 Kcal
  • Fedt:
    30 %
  • Protein:
    15 %
  • Kulhydrat:
    55 %

4

Ingredienser

  • 4 røde peberfrugter
  • 2 fed hvidløg
  • 1/2 dl olivenolie
  • 1 kg flåede hakkede tomater, 2 brikker
  • salt, peber
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • 65 g cremet gedeost, 2 stk
  • 500 g groft brød.

Sådan gør du

  1. Skær peberfrugterne i mindre stykker og steg dem i olivenolie sammen med hakket hvidløg ved svag varme i 10 min.
  2. Tilsæt tomat og lad suppen simre 5-10 min. under låg.
  3. Blend suppen og smag til med salt, peber og hvidvinseddike.
  4. Servér med ost på toppen og ristet eller grillet brød.