Tomatsalat med ribs, nektarin og kryddeurter
Solmodne tomater og syrlige ribs er en fantastisk kombination, som du skal prøve.
4 personer
Total:10 minutter
Ingredienser
- 4-5 tomater
- 2 modne nektariner
- 1 bakke ribs, ca. 150 g
- 3 spsk olivenolie
- 2 spsk citronsaft
- 3 spsk finthakkede rødløg
- salt og peber
- 1 håndfuld blandede plukkede krydderurter, f.eks. kørvel, basilikum og dild
Sådan laver du tomatsalat med ribs, nektarin og kryddeurter:
- Skær tomaterne i skiver, og læg dem lagvis på et fad eller tallerken.
- Halvér nektarinerne, fjern stenen, og skær frugten i små tern.
- Rib ribsene fra stilkene.
- Kom olivenolie, citronsaft, salt og peber over tomaterne, og kom fersken, ribs og rødløg henover.
- Krydr med salt og peber, og kom blandede krydderurter på toppen, og dryp med lidt ekstra olivenolie.
- Servér tomatsalaten som tilbehør til sommermaden. F.eks. er den super god til grillet kød.
Skønne opskrifter med ribs
-
Pannacotta med ribsgele
-
Panna cotta med hindbær og ‘frosne’ ribs
-
Limfjordsøsters med brunet smør og ribs
-
Tomatsalat med ribs, nektarin og kryddeurter
-
Iskold melonsuppe med søde ribs
-
Ristet makrel med ribs
-
Trifli med hindbær, ribs og hvid chokolade
-
Mandelblondekager med rysteribs
-
Grillet brød med gedeost og ribs
-
Cupcakes med ribs, brombær, hindbær, blåbær og orange-topping
-
Marmelade med hindbær og ribs