Opskrift på orientalsk kyllingesalat

Orientalsk kyllingesalat

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    304 Kcal
  • Fedt:
    11 %
  • Protein:
    33 %
  • Kulhydrat:
    56 %

4

Ingredienser

  • 400 g kyllingefilet
  • 1 tsk knust chili
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk kokosmælk
  • 1 spsk fiskesauce
  • saften fra ½ lime
  • 150 g risnudler
  • 1-2 hovedsalat
  • 1 agurk
  • 2 rødløg
  • 2 røde chili uden kerner
  • 1 spsk fiskesauce
  • 1 spsk limesaft
  • 1 spsk sød chilisauce
  • mynte eller thai basilikum.

Sådan gør du

  1. Læg kyllingefileterne i en marinade af knust chili, hvidløg, kokosmælk, fiskesauce og limesaft natten over. Kassér marinaden og steg kødet 5-6 minutter på hver side.
  2. Kog nudlerne som anvist og skyl i koldt vand.
  3. Skyl salaten og del den i blade.
  4. Skær agurk og rødløg i tynde skiver.
  5. Hak chilierne og bland med fiskesauce, limesaft og chilisauce.
  6. Anret risnudlerne på en bund af salat.
  7. Skær kyllingefileterne i lidt mindre stykker.
  8. Læg kylling, agurk og rødløg oven på nudlerne og hæld chilidressingen over. Drys med mynte eller basilikum og servér.