Nem hverdagsmad: Pappardelle med oksekød, aubergine og peberfrugt
Nem pastaret med oksekød, aubergine og peberfrugt - brug dine bøffer i en lækker pastaret med masser af grønt og selvfølgelig parmesan på toppen.
4 personer
Ingredienser
- 2-3 møre oksebøffer, helst oksefilet
- salt, peber
- 2 spsk. olivenolie
- 1 løg
- 1 aubergine
- 1 rød peberfrugt
- 1 gul peberfrugt
- 3 spsk. olivenolie
- 2 dl bouillon
- salt, peber
- 300 g pasta, f.eks. pappardelle
- Pynt:
- spæd salat og friskrevet parmesan
- Skær kødet i tynde strimler.Krydr kødet med salt og peber.Varm olien op på en pande.Steg kødstrimlerne, til de ergyldne.
- Skær løget i små tern.Skær auberginen i 1 cm tern.Skær rensede peberfrugter istrimler. Svits løg, aubergineog peberfrugter i olivenolie ien gryde 3-4 min. Tilsæt bouillon,og lad retten simre 5 min.Smag til med salt og peber.
- Kog pastaen efter anvisningenpå emballagen, og afdrypden i en sigte.
- Vend pastaen i grøntsagerne.Vend kødet i. Pynt medskyllet og afdryppet spædsalat og parmesanost.