Pappardelle med oksekød, aubergine og peberfrugt

Nem hverdagsmad: Pappardelle med oksekød, aubergine og peberfrugt

Nem pastaret med oksekød, aubergine og peberfrugt - brug dine bøffer i en lækker pastaret med masser af grønt og selvfølgelig parmesan på toppen.

4 personer

Ingredienser

  • 2-3 møre oksebøffer, helst oksefilet
  • salt, peber
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 løg
  • 1 aubergine
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 gul peberfrugt
  • 3 spsk. olivenolie
  • 2 dl bouillon
  • salt, peber
  • 300 g pasta, f.eks. pappardelle
  • Pynt:
  • spæd salat og friskrevet parmesan

  1. Skær kødet i tynde strimler.Krydr kødet med salt og peber.Varm olien op på en pande.Steg kødstrimlerne, til de ergyldne.
  2. Skær løget i små tern.Skær auberginen i 1 cm tern.Skær rensede peberfrugter istrimler. Svits løg, aubergineog peberfrugter i olivenolie ien gryde 3-4 min. Tilsæt bouillon,og lad retten simre 5 min.Smag til med salt og peber.
  3. Kog pastaen efter anvisningenpå emballagen, og afdrypden i en sigte.
  4. Vend pastaen i grøntsagerne.Vend kødet i. Pynt medskyllet og afdryppet spædsalat og parmesanost.