pasta med kødboller

Pasta a la Lady & Vagabonden

Lækker mad, sunde råvarer og masser af gode råd til dig

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    620 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    29 %
  • Kulhydrat:
    51 %

Pasta med kødboller til 4 personer

Ingredienser

  • 500 g hakket kalvekød
  • 1 hakket løg
  • 2 fed knust hvidløg
  • 1 æg
  • ½ dl rasp
  • ca. 1 dl basilikumblade
  • 35 g reven parmesan
  • salt, friskkværnet peber
  • 2 tsk olivenolie til stegning
  • 350 g fuldkornsspaghetti
  • 4-5 dl tomatsugo
  • basilikum el. andre urter

Sådan gør du:

  1. 1. Rør det hakkede kød med løg, hvidløg, æg, rasp og basilikumblade samt parmesan, salt og peber. Eller endnu nemmere, blend det hele i en foodprocessor til en fast fars.
  2. 2. Del og form farsen til 16-20 små meatballs og steg dem gyldne i en stor pande i olivenolie. Ryst panden jævnligt undervejs, så de små meatballs får en flot facon.
  3. 3. Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, afdryp og kom den tilbage i gryden, hvor den varmes igennem med tomatsugo og meatballs.
  4. 4. Server retten med et drys basilikumblade eller andre krydderurteblade.