Pasta med ærter og asparges - skøn og nem mad på 15 minutter

Pasta med ærter og asparges - på kun 15 minutter

Frisk pasta, gode ærter og sprøde asparges. Få her en nem opskrift, hvor denne kombination giver en hurtig aftensmad med masser af smag.

4

Ingredienser

  • 200 g bacon
  • 1 bundt grønne asparges
  • 2 håndfulde friskbælgede ærter
  • 500 g frisk pasta f.eks. fettuccine
  • 2 æggeblommer
  • 75 g friskhøvlet parmesan
  • 4 spsk. olivenolie
  • Salt og peber
  • 3-4 stilke bredbladet persille

Sådan gør du:

  1. Sæt en stor gryde over med vand og lidt salt. Bring gryden i kog.
  2. I mellemtiden skær bacon i små tern. Bræk enderne af aspargeserne og skyl dem under koldt vand. Skær dem i mindre stykker.
  3. Steg bacon sprød på panden. Tilsæt asparges og ærter på panden og steg med i 5-6 min.
  4. Kom pastaen i det kogende vand og kog den al dente i ca. 3 min. Hæld vandet fra pastaen.
  5. Rør pasta sammen med æggeblommerne. Kom den kogte pasta på panden. Vend godt rundt med den høvlede parmesan og olien. Smag til med salt og peber. Anret pastaretten på et fad og pynt med blade af bredbladet persille.