Pasta med bacon, courgetter og spinat

Pasta med bacon, courgetter og spinat

4 personer

Ingredienser

  • 1 løg
  • 1 lille courgette, ca. 200 g
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. finthakket frisk rosmarin eller persille
  • 2 dl bouillon
  • 2 dl madlavningsfløde 8 %
  • salt, peber
  • 100 g babyspinat
  • 125 g bacon i skiver
  • 400 g pasta f.eks. bånd
  • 200 g cocktailtomater
  • 3-4 spsk. sorte oliven
  • Pynt:
  • lidt friske spinatblade
  • friske rosmarinkviste
  • friskrevet parmesanost

  1. Skær løg og courgette i små tern. Svits løg og courgette 3-4 min. i olivenolie i en gryde. Tilsæt rosmarin, bouillon og fløde, og lad retten småkoge ca. 2 min. Skyl spinaten grundigt, og kom den i. Kog den kort med, til den falder sammen. Smag til med salt og peber.
  2. Steg baconskiverne gyldne og sprøde i olivenolie på en pande. Afdryp dem på køkkenrulle.
  3. Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp den i en sigte.
  4. Vend pastaen i spinatblandingen. Fordel halve tomater og oliven over. Drys groft smuldret bacon over. Pynt med friske spinatblade, basilikum og parmesanost.