Pasta med bacon, courgetter og spinat
4 personer
Ingredienser
- 1 løg
- 1 lille courgette, ca. 200 g
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. finthakket frisk rosmarin eller persille
- 2 dl bouillon
- 2 dl madlavningsfløde 8 %
- salt, peber
- 100 g babyspinat
- 125 g bacon i skiver
- 400 g pasta f.eks. bånd
- 200 g cocktailtomater
- 3-4 spsk. sorte oliven
- Pynt:
- lidt friske spinatblade
- friske rosmarinkviste
- friskrevet parmesanost
- Skær løg og courgette i små tern. Svits løg og courgette 3-4 min. i olivenolie i en gryde. Tilsæt rosmarin, bouillon og fløde, og lad retten småkoge ca. 2 min. Skyl spinaten grundigt, og kom den i. Kog den kort med, til den falder sammen. Smag til med salt og peber.
- Steg baconskiverne gyldne og sprøde i olivenolie på en pande. Afdryp dem på køkkenrulle.
- Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp den i en sigte.
- Vend pastaen i spinatblandingen. Fordel halve tomater og oliven over. Drys groft smuldret bacon over. Pynt med friske spinatblade, basilikum og parmesanost.