Opskrift på pasta med grønne oliven og græskar

Pasta med grønne oliven og græskar

4

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 1 lille hokkaido græskar
  • 1½ spsk olivenolie
  • 1-2 kviste timian eller rosmarin
  • saften af ½ citron
  • salt og peber
  • lidt knust chili
  • 300 g fuldkornspasta
  • 100 g grønne oliven
  • 75 g groft revet parmesan.

Sådan gør du

  1. Halver græskaret, skrab kernerne ud med en ske og kassér dem. Skær græskaret i grove stykker eller både – placer dem på bagepapir på bageplade og krydr med olivenolie, timian/rosmarin, citronsaft, salt, peber og chili. Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min til de er møre og lækre.
  2. Kog pastaen i rigeligt vand med salt efter anvisningen på emballagen.
  3. Server den kogte fuldkornspasta med bagte græskar, grønne oliven og masser af revet parmesan.