Pasta med grønne oliven og græskar
4
Total:30 minutter
Ingredienser
- 1 lille hokkaido græskar
- 1½ spsk olivenolie
- 1-2 kviste timian eller rosmarin
- saften af ½ citron
- salt og peber
- lidt knust chili
- 300 g fuldkornspasta
- 100 g grønne oliven
- 75 g groft revet parmesan.
Sådan gør du
- Halver græskaret, skrab kernerne ud med en ske og kassér dem. Skær græskaret i grove stykker eller både – placer dem på bagepapir på bageplade og krydr med olivenolie, timian/rosmarin, citronsaft, salt, peber og chili. Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min til de er møre og lækre.
- Kog pastaen i rigeligt vand med salt efter anvisningen på emballagen.
- Server den kogte fuldkornspasta med bagte græskar, grønne oliven og masser af revet parmesan.