Pasta med kylling, bønner og tomater

Pasta med kylling, bønner og tomater

Nem og hurtig aftensmad med pasta - her koger vi kylling og fuldkornspasta og serverer den med bønner, nem pesto og tomater til.

4 personer

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 500 g kyllingebrystfilet
  • salt
  • 175 g fuldkornspasta, f.eks. penne
  • 300 g grønne bønner
  • Nem pesto:
  • 3 spsk. mandler
  • 30 g parmesanost, friskreven
  • 1-2 fed presset hvidløg
  • 1 bdt. persille
  • 2 spsk. olivenolie
  • 3 spsk. vand
  • ¾ tsk. salt
  • peber
  • Pynt:
  • evt. 1 tsk. friskhakket rød chili
  • Tilbehør:
  • citronbåde
  • 4 tomater i både

Sådan laver du pasta med kylling:

  1. Kog kyllingebrystfileterne i letsaltet vand ca. 20 min. under låg. Skær dem i tern.
  2. Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp den i en sigte. Nip og kog bønnerne med i 6 min.
  3. Kom ingredienserne til pestoen i en blender eller foodprocessor, og mix det jævnt. Vend pestoen i pastaen, og fordel kylling og evt. lidt friskhakket chili over. Giv citronbåde og tomater til.