Pasta med rejer & courgetter
Skøn pastaret med rejer og courgetter - brug en fuldkornsdurum-pasta og servér med friskklippet purløg på toppen.
Næringsindhold
- Energi pr. person:430 Kcal
- Fedt:20 %
- Protein:22 %
- Kulhydrat:58 %
Pasta med rejer til 4 personer
Total:15 minutter
Ingredienser
- 300 g fuldkornsdurum-pasta
- 2 tsk olivenolie
- 1 hakket løg
- 2-3 fed finthakkede hvidløg
- 2-2,5 dl fløde 6%
- 2 små revne eller tyndtsnittede courgetter
- salt, peber
- 200 g økorejer
- 1 lille bdt. purløg
Sådan laver du pasta med rejer:
- 1. Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, afdryp og hold den varm. Varm olien i en gryde, der er stor nok til at kunne rumme pastaen, og sauter løgene heri.
- 2. Tilsæt fløden og lad den koge igennem 2-3 minutter, inden courgetterne vendes i og snurrer med i et par minutter.
- 3. Smag til med salt og peber, vend pasta og rejer i saucen, varm det hele kort og server med purløg på toppen.
SE OGSÅ:Spaghetti med hvidløg & chili
PRØV OGSÅ:Kylling i karry & sprødstegte kikærter