Pasta med rejer

Pasta med rejer & courgetter

Skøn pastaret med rejer og courgetter - brug en fuldkornsdurum-pasta og servér med friskklippet purløg på toppen.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    430 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    22 %
  • Kulhydrat:
    58 %

Pasta med rejer til 4 personer

Total:15 minutter

Ingredienser

  • 300 g fuldkornsdurum-pasta
  • 2 tsk olivenolie
  • 1 hakket løg
  • 2-3 fed finthakkede hvidløg
  • 2-2,5 dl fløde 6%
  • 2 små revne eller tyndtsnittede courgetter
  • salt, peber
  • 200 g økorejer
  • 1 lille bdt. purløg

Sådan laver du pasta med rejer:

  1. 1. Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, afdryp og hold den varm. Varm olien i en gryde, der er stor nok til at kunne rumme pastaen, og sauter løgene heri.
  2. 2. Tilsæt fløden og lad den koge igennem 2-3 minutter, inden courgetterne vendes i og snurrer med i et par minutter.
  3. 3. Smag til med salt og peber, vend pasta og rejer i saucen, varm det hele kort og server med purløg på toppen.