Peanutcookies med peanutbutter
De her cookies er sprøde og knasende udenpå, lækre og bløde indeni, og så er de uden mel og smør, men propfulde af crunchy peanutbutter, saltede peanuts og store stykker mørk chokolade.
10-12 cookies
Total:30 minutter
Ingredienser
- 250 g crunchy peanutbutter
- 200 g brun farin
- 1 æg
- 1 nip flagesalt
- 100 g mørk chokolade
- 50 g peanuts
Sådan bager du peanutcookies
- 1. Kom peanutbutter, brun farin, æg og salt i en skål, og pisk det let sammen. Hak chokolade og peanuts groft, og rør det i. Form små kugler af dejen, og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Tryk dem lidt flade med fingrene.
- 2. Bag dem i 12-14 minutter ved 175 grader.
- 3. Lad dine cookies køle helt af, og drys med flagesalt.
- Tip: Du kan erstatte den mørke chokolade med f.eks. mælkechokolade, hvis du hellere vil det.