Cookies uden mel og smør

Peanutcookies med peanutbutter

De her cookies er sprøde og knasende udenpå, lækre og bløde indeni, og så er de uden mel og smør, men propfulde af crunchy peanutbutter, saltede peanuts og store stykker mørk chokolade.

10-12 cookies

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 250 g crunchy peanutbutter
  • 200 g brun farin
  • 1 æg
  • 1 nip flagesalt
  • 100 g mørk chokolade
  • 50 g peanuts

Sådan bager du peanutcookies

  1. 1. Kom peanutbutter, brun ­farin, æg og salt i en skål, og pisk det let sammen. Hak ­chokolade og peanuts groft, og rør det i. Form små ­kugler af ­dejen, og placer dem på en ­bageplade beklædt med ­bagepapir. Tryk dem lidt flade med fingrene.
  2. 2. Bag dem i 12-14 minutter ved 175 grader.
  3. 3. Lad dine cookies køle helt af, og drys med flagesalt.
  4. Tip: Du kan erstatte den mørke chokolade med f.eks. mælkechokolade, hvis du hellere vil det.