Opskrift på Mette Blomsterbergs peberkager

Blomsterbergs peberkager

Dejlig krydrede peberkager, som er nemme at bage og sjove, så tag bare børnene med i køkkenet.

Ca. 50 stk.

Ingredienser

  • Mette Blomsterbergs peberkager
  • 125 g smør, blødgjort
  • 100 g sukker
  • 1 æg str. S
  • 2 spsk sirup
  • 160 g hvedemel
  • 1 tsk natron
  • 1 tsk ingefær, stødt
  • 1 tsk kardemomme, stødt
  • 1 tsk kanel, stødt
  • ½ tsk nelliker, stødt
  • 1 knivspids hvid peber, stødt.

Sådan laver du Mette Blomsterbergs peberkager

  1. Pisk blødt smør og sukker med håndmikser, tilsæt ægget og til sidst siruppen. Hvedemel, natron og krydderierne blandes godt sammen, før det tilsættes dejen. 
  2. Pisk dejen ensartet, og kom den op i en stor sprøjtepose med en glat tyl. Sprøjt ens flade kager, diam. 2 cm, på en bageplade beklædt med bagepapir. Sørg for, at der er lidt afstand mellem kagerne, da de flyder lidt ud.
  3. Bages ved 180 grader 12-16 minutter. Afkøles på bagerist og opbevares i tætsluttende dåse.