Lækre pebernødder
De sprøde og lækre kager kan også bages med glutenfri mel.
(ca. 160 stk.)
Ingredienser
- Arbejdstid: 45 min.
- Bagetid: 10 min.
- Ikke fryse-egnet
- 125 g smør
- 75 g sukker
- 50 g farin
- 1 æg
- 250 g glutenfri mel, se tips
- 1/2 tsk hjortetaksalt (eller 1 tsk glutenfri bagepulver)
- 1/2 tsk st. ingefær
- 1/2 tsk st. kanel
- 1/2 tsk st. nelliker
- 1/2 tsk st. peber
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Rør smør, sukkerog farin godt sammenog rør ægget i.
- Bland detørre ingredienser ogvend dem i æggemassen.
- Saml dejen og delden i 8 portioner. Trildem til pølser og skærhver pølse i ca. 20 stykker.
- Tril dem til kuglerog læg dem på bagepladermed bagepapir.
- Bag dem 10-15 min. ogsæt dem til afkøling påen rist. Opbevar i kagedåser.