Pebernødder

Lækre pebernødder

De sprøde og lækre kager kan også bages med glutenfri mel.

(ca. 160 stk.)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 45 min.
  • Bagetid: 10 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 125 g smør
  • 75 g sukker
  • 50 g farin
  • 1 æg
  • 250 g glutenfri mel, se tips
  • 1/2 tsk hjortetaksalt (eller 1 tsk glutenfri bagepulver)
  • 1/2 tsk st. ingefær
  • 1/2 tsk st. kanel
  • 1/2 tsk st. nelliker
  • 1/2 tsk st. peber

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Rør smør, sukkerog farin godt sammenog rør ægget i.
  3. Bland detørre ingredienser ogvend dem i æggemassen.
  4. Saml dejen og delden i 8 portioner. Trildem til pølser og skærhver pølse i ca. 20 stykker.
  5. Tril dem til kuglerog læg dem på bagepladermed bagepapir.
  6. Bag dem 10-15 min. ogsæt dem til afkøling påen rist. Opbevar i kagedåser.