Penne med courgette & kylling
Få flere grøntsager ind i hverdagsretten ved at mikse almindelig spaghetti med squash-spaghetti.
4 personer
Ingredienser
- Kylling:
- 4 kyllingebryster med skind
- 1 bundt estragon
- 4 spsk olivenolie
- salt og peber
- Pasta:
- 500 g penne pasta
- 1 courgette
- ½ dl god olivenolie
- salt og peber
- 100 g parmesan
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader. Kom kyllingebrysterne i en bradepande. Skyl estragon, og hak den fint.
- Drys halvdelen af den hakkede estragon over kyllingen, og dryp med olivenolie. Krydr med salt og peber.
- Steg kyllingen i 20-25 minutter, eller til den er gennemstegt. Kog pastaen i kogende vand med salt, til den er al dente. Tjek kogetiden på pastapakken. Skyl courgetten. Brug et rivejern eller en spiralizer til at rive den til ”spaghetti”.
- Kom courgette strimlerne i gryden med pasta i det sidste minut af kogetiden. Hæld pasta og courgette i et dørslag, og kom det hele tilbage i gryden.
- Vend rundt med olivenolie, den anden halvdel af det hakkede estragon, salt og peber. Riv parmesanen, og vendt rundt i pastaen. Skær kyllingen i skiver, og server til.