Perlebyg med rejer, porrer, pink grape og dild
4
Ingredienser
- 2 dl perlebyg
- 4 dl kalvefond
- 1 laurbærblad
- salt
- 1 porre
- 1 spsk rapsolie
- 1 tsk æbleedikke
- 1 pink grape
- 200 g håndpillede koldtvandsrejer
- 1 bundt dild.
Sådan gør du
- Skyl perlebyggen og kog den med salt, fond, og laurbærblad til den er mør, det tager cirka 20 minutter.
- Flæk det mørkegrønne af porren og skyl den grundigt, skær det mørkegrønne i mindre stykker, kom det på en bradepande og bag ved 250 grader indtil det er sort. Resten af porren skæres i meget tynde ringe og skylles grundigt.
- Rør eddike og olie sammen og vend porrerne heri. Skær skal og hinder af grapefrugten og skær kødet fri af hinderne. Pil rejerne.
- Anret lidt perlebyg i et glas og top op med porreringe, grape, forkullede porrer, rejer og dild.