Pestokotelet med radicchio-salat

Pestokotelet med radicchio-salat

En skøn saftig kotelet med masser af smag, der sikrer dig en optimal fedtforbrænding og god mæthed. Servér evt. lidt grillet tortillabrød til, toppet med revet ost.

Ingredienser

  • 500 kcal pr. portion
  • 1 dåse tomatpure, koncentreret
  • 20 g rød pesto
  • evt. 1 knsp røget paprika (er meget stærkt)
  • 800 g svinekød, nakkekotelet
  • 1 radicchio
  • 1 peberfrugt, gul
  • 1 bundt løvstikke
  • 5 spsk olivenolie
  • 1 citron, saften heraf
  • salt og peber
  • 30 g hasselnødder

Sådan gør du:

  1. 1/Rør tomatpuré og pesto sammen. Marinér kødet i tomatpure og pesto samt evt. røget paprika, og steg det i ovnen ca. 20-25 min.
  2. 2/Lav en salat af radicchio, som du river i grove stykker. Skær peberfrugten i strimler, hak løvstikken og vend salaten med en dressing af olivenolie, citronsaft, salt og peber.
  3. 3/Top med hasselnødder, og servér.
  4. Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
PRØV OGSÅ: Svinekød i rød karry