Chokobrud med pistacie og mint
Chokolade knas der ikke provokerer dit blodsukker.
Næringsindhold
- Energi pr. person:50 Kcal
15
Ingredienser
- 50 g pistacienød
- 20 g hørfrø
- 100 g sukkerfri chokolade (min. 70%)
- 3 dråber pebermyntedråber
sådan laver du Chokobrud
- Hak pistacienødderne groft.
- Rist pistacienødderne og hørfrø på en tør pande ca. 2-4 min. Ryst undervejs.
- Smelt chokoladen over et vandbad. Bland smeltet chokolade og ristet nødder og hørfrø med pebermyntedråber. Hold igen og brug ikke mere end 3 dråber. For ellers smager det af for meget.
- Fordel chokolademassen ud over et stykke bagepapir. Luk sammen om chokolademassen og læg det i fryseren. Bræk det i 15 små stykker.
- Opbevares koldt i lufttæt beholder.