Opskrift på chokobrud med pistacie og mint

Chokobrud med pistacie og mint

Chokolade knas der ikke provokerer dit blodsukker.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    50 Kcal

15

Ingredienser

  • 50 g pistacienød
  • 20 g hørfrø
  • 100 g sukkerfri chokolade (min. 70%)
  • 3 dråber pebermyntedråber

sådan laver du Chokobrud

  1. Hak pistacienødderne groft.
  2. Rist pistacienødderne og hørfrø på en tør pande ca. 2-4 min. Ryst undervejs.
  3. Smelt chokoladen over et vandbad. Bland smeltet chokolade og ristet nødder og hørfrø med pebermyntedråber. Hold igen og brug ikke mere end 3 dråber. For ellers smager det af for meget.
  4. Fordel chokolademassen ud over et stykke bagepapir. Luk sammen om chokolademassen og læg det i fryseren. Bræk det i 15 små stykker.
  5. Opbevares koldt i lufttæt beholder.