Pitabrød Margherita
Pizza på den nemme måde
4
Total:35 minutter
Ingredienser
- 600 g meget modne tomater
- 2 fed hvidløg
- 1 bundt oregano
- 1 spsk hvidvinseddike
- salt og peber
- 8 pitabrød
- 4 faste tomater i forskellige farver
- 1 stor bøffelost-mozzarella (ca. 200 g).
Sådan laver du pitabrød margharita:
- Hak tomater, hvidløg og oregano groft, og kom det op i en gryde. Bring blandingen i kog og lad den boble i 15 min. så tomatsaucen bliver kogt godt sammen. Smag til med hvidvinseddike, salt og peber.
- Fordel tomatsaucen på pitabrødene. Læg tomater og mozarella i skiver ovenpå.
- Bag pitaerne i ovnen ved 245 grader ca. 12 min. til osten er smeltet og lige netop er begyndt at blive gylden.
- Skær pita-pizzaerne i trekantede skiver og servér en grøn salat til.