Opskrift på pitabrød Margherita

Pitabrød Margherita

Pizza på den nemme måde

4

Total:35 minutter

Ingredienser

  • 600 g meget modne tomater
  • 2 fed hvidløg
  • 1 bundt oregano
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • salt og peber
  • 8 pitabrød
  • 4 faste tomater i forskellige farver
  • 1 stor bøffelost-mozzarella (ca. 200 g).

Sådan laver du pitabrød margharita:

  1. Hak tomater, hvidløg og oregano groft, og kom det op i en gryde. Bring blandingen i kog og lad den boble i 15 min. så tomatsaucen bliver kogt godt sammen. Smag til med hvidvinseddike, salt og peber.
  2. Fordel tomatsaucen på pitabrødene. Læg tomater og mozarella i skiver ovenpå.
  3. Bag pitaerne i ovnen ved 245 grader ca. 12 min. til osten er smeltet og lige netop er begyndt at blive gylden.
  4. Skær pita-pizzaerne i trekantede skiver og servér en grøn salat til.

Tip

På lune sommeraftener kan de nemme 'pita-pizzaer' tilberedes på grill.