Pizza med jordskokker og spinat

Pizza med jordskokker og spinat

En anderledes pizza med lækkert og mættende fyld.

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Bagetid: ca. 20 min.
  • 4 pakker pizzadej (grov)
  • 8 spsk. tomatpuré
  • 2 spsk. oregano
  • 300 g mozzarella (revet)
  • salt og peber (friskkværnet)
  • Fyld:
  • 300 g røget bacon (i tern)
  • 100 g babyspinat (skyllet)
  • 200 g jordskokker (i tynde skiver)
  • 2 fed hvidløg (i tynde skiver)
  • 80 g parmesan (i tynde flager)
  • olivenolie

  1. Fordel de 4 pizzabunde på bageplader med bagepapir. Tænd ovnen på 250 grader.
  2. Smør tomatpuré på bundene, drys med oregano, fordel mozzarellaen, og krydr med salt og peber. Kom dem i ovnen i ca. 10 min.
  3. Steg baconternene på en varm pande, til de er gyldne. Kom dem på fedtsugende papir, inden de fordeles over pizzaerne og bages med i 5 minutter, så pizzaerne i alt får ca. 15-20 min. i ovnen.
  4. Tag pizzaerne ud, og fordel spinatblade og jordskokker over pizzaerne sammen med hvidløg, høvlet parmesanost og lidt olivenolie. Servér evt. en god tomatsalat til.