Pizza med jordskokker og spinat
En anderledes pizza med lækkert og mættende fyld.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Bagetid: ca. 20 min.
- 4 pakker pizzadej (grov)
- 8 spsk. tomatpuré
- 2 spsk. oregano
- 300 g mozzarella (revet)
- salt og peber (friskkværnet)
- Fyld:
- 300 g røget bacon (i tern)
- 100 g babyspinat (skyllet)
- 200 g jordskokker (i tynde skiver)
- 2 fed hvidløg (i tynde skiver)
- 80 g parmesan (i tynde flager)
- olivenolie
- Fordel de 4 pizzabunde på bageplader med bagepapir. Tænd ovnen på 250 grader.
- Smør tomatpuré på bundene, drys med oregano, fordel mozzarellaen, og krydr med salt og peber. Kom dem i ovnen i ca. 10 min.
- Steg baconternene på en varm pande, til de er gyldne. Kom dem på fedtsugende papir, inden de fordeles over pizzaerne og bages med i 5 minutter, så pizzaerne i alt får ca. 15-20 min. i ovnen.
- Tag pizzaerne ud, og fordel spinatblade og jordskokker over pizzaerne sammen med hvidløg, høvlet parmesanost og lidt olivenolie. Servér evt. en god tomatsalat til.