Pizza med hakket oksekød
I denne portion fyld erder til 2 pizzaer.
(2 pizzaer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 40 min.
- Stege- og bagetid: 30 min.
- Ingredienser:
- 1 dl færdig tomatsovs til pizza
- 125 g hakket oksekød
- 2 spsk olivenolie
- 2 fed hvidløg (finthakkede)
- 1 lille løg (finthakket)
- 3 tomater (finthakkede)
- 1 dl rødvin eller bouillon
- salt, peber og oregano
- 1 rød peberfrugt (i strimler)
- 150 g revet ost
- pizzadej (se her, hvordan du laver den: Grundopskrift på pizzadej)
- Svits hakket kød i olien, til det har skiftet farve. Tilsæt hvidløg og løg og lad det snurre kort. Tilsæt tomater og rødvin og krydr med salt, peber og oregano.
- Lad sovsen småkoge i et kvarter. Smag til.
- Fordel tomatsovs på den udrullede pizzadej. Kom kødblandingen på og læg peberfrugtstrimler over sammen med revet ost.
- Dryp med olie og bag i 20 min.