Pizza med hakket kød

Pizza med hakket oksekød

I denne portion fyld erder til 2 pizzaer.

(2 pizzaer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 40 min.
  • Stege- og bagetid: 30 min.
  • Ingredienser:
  • 1 dl færdig tomatsovs til pizza
  • 125 g hakket oksekød
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg (finthakkede)
  • 1 lille løg (finthakket)
  • 3 tomater (finthakkede)
  • 1 dl rødvin eller bouillon
  • salt, peber og oregano
  • 1 rød peberfrugt (i strimler)
  • 150 g revet ost
  • pizzadej (se her, hvordan du laver den: Grundopskrift på pizzadej)

  1. Svits hakket kød i olien, til det har skiftet farve. Tilsæt hvidløg og løg og lad det snurre kort. Tilsæt tomater og rødvin og krydr med salt, peber og oregano.
  2. Lad sovsen småkoge i et kvarter. Smag til.
  3. Fordel tomatsovs på den udrullede pizzadej. Kom kødblandingen på og læg peberfrugtstrimler over sammen med revet ost.
  4. Dryp med olie og bag i 20 min.