Opskrift på pizza med spicy salami og peberfrugt

Pizza med spicy salami og peberfrugt

En pizza smager bedst, når den er helt enkel og serveres straks.

4

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 25 g gær
  • 100 g durummel
  • 400-450 g hvedemel
  • 3½ dl lunkent vand
  • ½ spsk groft salt
  • 2 dl tomatpassata/puré
  • 2 friske mozzarella a 125 g
  • 1 rød peberfrugt
  • 120 g salami i skiver
  • ½ bakke rucola

Sådan laver du pizza

  1. 1. Rør gær ud i det lune vand. Tilsæt durummel og salt og kom 400 g hvedemel i. Ælt dejen godt sammen – hvis dejen er for våd bruges lidt ekstra mel. Ælt dejen til den bliver elastisk. Stil den til hævning et lunt sted i 1 time.
  2. 2. Tænd ovnen på 250 grader. Rul dejen ud til 2 store pizzaer og kom hver pizzabund over på en bageplade med bagepapir.
  3. 3. Fordel tomatpuréen over pizzabundene. Riv osten i stykker og kom på pizzaerne. Fjern kernerne fra peberfrugten og skær den i tynde skiver. Kom peberfrugt og salami over pizzaerne og bag dem en ad gangen i ovnen i 10-15 min til bunden er sprød.
  4. 4. Servér med frisk rucola over.

Tip

Det er vigtigt din ovn er meget varm, når du bager pizza. Derfor er det bedst at lave én ad gangen og bruge høj temperatur. Så får du den sprødeste bund. Brug evt. en bagesten.