Pizza med spicy salami og peberfrugt
En pizza smager bedst, når den er helt enkel og serveres straks.
4
Total:30 minutter
Ingredienser
- 25 g gær
- 100 g durummel
- 400-450 g hvedemel
- 3½ dl lunkent vand
- ½ spsk groft salt
- 2 dl tomatpassata/puré
- 2 friske mozzarella a 125 g
- 1 rød peberfrugt
- 120 g salami i skiver
- ½ bakke rucola
Sådan laver du pizza
- 1. Rør gær ud i det lune vand. Tilsæt durummel og salt og kom 400 g hvedemel i. Ælt dejen godt sammen – hvis dejen er for våd bruges lidt ekstra mel. Ælt dejen til den bliver elastisk. Stil den til hævning et lunt sted i 1 time.
- 2. Tænd ovnen på 250 grader. Rul dejen ud til 2 store pizzaer og kom hver pizzabund over på en bageplade med bagepapir.
- 3. Fordel tomatpuréen over pizzabundene. Riv osten i stykker og kom på pizzaerne. Fjern kernerne fra peberfrugten og skær den i tynde skiver. Kom peberfrugt og salami over pizzaerne og bag dem en ad gangen i ovnen i 10-15 min til bunden er sprød.
- 4. Servér med frisk rucola over.