Pizza med tomat

Pizza med tomat, manchego & asparges

Nem fingermad, som også er perfekt i madpakken.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    570 Kcal
  • Fedt:
    21 %
  • Protein:
    14 %
  • Kulhydrat:
    67 %

Pizza til 4 personer

Total:1 time

Pizza med tomat, manchego & asparges

  • 15 g gær
  • 3 dl lunkent vand
  • 1 tsk salt
  • 250 g fuldkornshvede, evt. hvid hvedemel
  • 250 g durummel
  • olivenolie til pensling
  • 100 semidried tomat
  • 100 g snittede, grønne asparges
  • 50 g reven fast fåreost, f.eks. manchego
  • citrontimian
  • 25 g hakkede nødder
  • blandede salater

Sådan laver du pizza med tomat & manchego

  1. Sådan gør du:
  2. 1. Rør gæren ud i det lune vand, tilsæt salt, fuldkornshvede- og durummel. Ælt dejen sammen, og lad den hæve lunt og tildækket i en halv time. Sæt bagepladen i ovnen ved 250°.
  3. 2. Ælt dejen igennem, del den i 4 portioner, der hver rulles ud til en cirkel og lægges på bagepapir.
  4. 3. Pensl pizzaerne med olivenolie, top med tomat, asparges og reven ost.
  5. 4. Flyt pizzaerne over på den varme bageplade, og bag dem gyldne og sprøde.
  6. 5. Top med citrontimian og hakkede nødder, før pizzaerne serveres med en skål blandede salater.