Pizza med tomat, manchego & asparges
Nem fingermad, som også er perfekt i madpakken.
Næringsindhold
- Energi pr. person:570 Kcal
- Fedt:21 %
- Protein:14 %
- Kulhydrat:67 %
Pizza til 4 personer
Total:1 time
Pizza med tomat, manchego & asparges
- 15 g gær
- 3 dl lunkent vand
- 1 tsk salt
- 250 g fuldkornshvede, evt. hvid hvedemel
- 250 g durummel
- olivenolie til pensling
- 100 semidried tomat
- 100 g snittede, grønne asparges
- 50 g reven fast fåreost, f.eks. manchego
- citrontimian
- 25 g hakkede nødder
- blandede salater
Sådan laver du pizza med tomat & manchego
- Sådan gør du:
- 1. Rør gæren ud i det lune vand, tilsæt salt, fuldkornshvede- og durummel. Ælt dejen sammen, og lad den hæve lunt og tildækket i en halv time. Sæt bagepladen i ovnen ved 250°.
- 2. Ælt dejen igennem, del den i 4 portioner, der hver rulles ud til en cirkel og lægges på bagepapir.
- 3. Pensl pizzaerne med olivenolie, top med tomat, asparges og reven ost.
- 4. Flyt pizzaerne over på den varme bageplade, og bag dem gyldne og sprøde.
- 5. Top med citrontimian og hakkede nødder, før pizzaerne serveres med en skål blandede salater.