pizzasnegle

Pizzasnegle med bacon

Pizzasnegle er en kendt og elsket klassiker i børnenes madpakker, og der findes et utal af opskrifter på den populære lille snegl. Her får du en af vores favoritter - nemlig pizzasnegle med bacon og artiskok. Mums!

Ca. 20 stk.

Total:25 minutter

Ingredienser

  • Dej til pizzasnegle:
  • 25 g gær
  • 4 dl lunkent vand
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1½  tsk. salt
  • ca. 400 g hvedemel gerne tipo 00 eller pizzamel
  • 200 g fuldkornshvedemel gerne fuldkornsdurumhvedemel
  • Fyld:
  • 100 g bacon i små tern
  • 100 g afdryppede, syltede artiskokker fra glas
  • 2 dl pizzasauce
  • 150 g reven mild ost
  • 1 spsk. tørret oregano

Sådan bager du pizzasnegle med bacon

  1. Rør gæren ud i vandet. Tilsæt olie, salt og de 2 slags mel, og ælt dejen sammen, til den er smidig. Stil dejen til hævning ca. 1 time. Udrul dejen til et rektangel ca. 40x20 cm på et meldrysset bord.
  2. Steg baconternene gyldne, og afdryp dem på køkkenrulle.
  3. Skær artiskokkerne i mindre stykker.
  4. Smør pizzasauce på dejen.
  5. Fordel bacon og artiskokker over, og drys med ost og oregano.
  6. Rul sammen til en roulade. Skær rouladen i 2 cm tykke skiver. Læg dem på bagepapir.
  7. Bag pizzasneglene ca. 15 min. ved 225 gr.