Pizzasnegle med bacon
Pizzasnegle er en kendt og elsket klassiker i børnenes madpakker, og der findes et utal af opskrifter på den populære lille snegl. Her får du en af vores favoritter - nemlig pizzasnegle med bacon og artiskok. Mums!
Ca. 20 stk.
Total:25 minutter
Ingredienser
- Dej til pizzasnegle:
- 25 g gær
- 4 dl lunkent vand
- 1 spsk. olivenolie
- 1½ tsk. salt
- ca. 400 g hvedemel gerne tipo 00 eller pizzamel
- 200 g fuldkornshvedemel gerne fuldkornsdurumhvedemel
- Fyld:
- 100 g bacon i små tern
- 100 g afdryppede, syltede artiskokker fra glas
- 2 dl pizzasauce
- 150 g reven mild ost
- 1 spsk. tørret oregano
Sådan bager du pizzasnegle med bacon
- Rør gæren ud i vandet. Tilsæt olie, salt og de 2 slags mel, og ælt dejen sammen, til den er smidig. Stil dejen til hævning ca. 1 time. Udrul dejen til et rektangel ca. 40x20 cm på et meldrysset bord.
- Steg baconternene gyldne, og afdryp dem på køkkenrulle.
- Skær artiskokkerne i mindre stykker.
- Smør pizzasauce på dejen.
- Fordel bacon og artiskokker over, og drys med ost og oregano.
- Rul sammen til en roulade. Skær rouladen i 2 cm tykke skiver. Læg dem på bagepapir.
- Bag pizzasneglene ca. 15 min. ved 225 gr.
5 fantastiske opskrifter på pizza & den perfekte pizzadej
-
Den bedste pizzadej
-
Pizza med kartofler, rygeost, timian og trøffelolie
-
Pizza med parmaskinke, rucola, aubergine og gedeost
-
Klassisk pizza med friske tomater, mozarella og basilikumolie
-
Pizza med løg, svampe, blåskimmelost og sorte oliven
-
Sød pizza med mascarpone, ferskner, hindbær og hvid chokolade