Pølseret med chorizo og rødder

Pølseret med chorizo og rødder

Pølseret med chorizo og rødder - en suveræn måde at bruge en rest rodfrugter og kartofler på! Server gerne med en kold øl …

Pølseret med chorizo og rødder

Tid: ca. 20 min.

(4 pers.)

500 g kogte kartofler

300 g kogte eller stegte rodfrugter

400 g chorizopølser

1 løg

2 røde peberfrugter

1 spsk. olivenolie

1 fed hvidløg

1 tsk. paprika

1 dåse tomatpuré, 70 g

2 dl mælk

salt og peber

2 spsk. sorte oliven

lidt frisk revet parmesanost

lidt bredbladet persille

1. Skær kartofler og rodfrugter i mindre stykker, og skær pølser i skiver.

2. Hak løget. Skær peberfrugter i strimler.

3. Varm olien på en pande, og svits pølserne i ca. 5 min. Tilsæt løg, presset hvidløg og paprika, og steg i yderligere et par minutter. Skru ned for varmen. Tilsæt kartofler, tomatpure og mælk, og lad

retten simre ved svag varme i ca. 10 min.

4. Smag retten til med salt og peber. Server med oliven, parmesanost og persille.

► SE OGSÅ: Hurtig pizza calzone

► SE OGSÅ: Risotto med grønt citronsmør

► SE OGSÅ: Bag pølsehorn og bananbrød som eftermiddagssnacks