Quinoasalat med gedeost

Quinoasalat med gedeost

Ditte om salaten: Den kan sagtens spises som en mættende frokost, men passer også rigtig godt til grillbordet.

4

Quinoasalat med gedeost

  • 2 dl hvid quinoa
  • 2 gulerødder
  • 100 g fast gedeost
  • 2 skiver rugbrød
  • 1 spsk neutral olie
  • 1 bdt. brøndkarse
  • DRESSING:
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 tsk æblecidereddike
  • 2 tsk flydende honning
  • salt og peber

Sådan gør du:

  1. Skyl quinoaen grundigt og kog den i rigeligt, letsaltet vand i ca. 15-20 minutter. Quinoa er færdigkogt, når de små korn er blevet gennemsigtige. Si vandet fra og lad quinoaen køle af. Skær gulerødderne i lange strimler med en kartoffelskræller og skær gedeosten i tern. Skær rugbrødsskiverne ud i små tern og rist dem sprøde på en varm pande i en smule olie. Pisk ingredienserne til dressingen sammen og vend den rundt med quinoa, gulerødder og brøndkarse. Kom til sidst rugbrødstern og gedeost på.
  2. Opskriften er fra bogen „Salater fra The Food Club”