Rabarbersorbet

Rabarbersorbet

Til en varm sommerdag.

Rabarbersorbet til 4 personer

Ingredienser

  • 250 g sukker
  • ca. 6 dl rabarbersaft (se evt. vores opskrift på Rabarbersaft)
  • 1 past. æggehvide
  • 1 spsk. flormelis

Sådan laver du rabarbersorbet

  1. 1. Opløs sukkeret i saften, det er nemmest, hvis du luner den lidt.
  2. 2. Hæld den sødede saft i en høj plasticboks, og stil den i fryseren. Pisk jævnligt, så frysningen bliver jævn.
  3. 3. Når isen har fået spisekonsistens, tilsætter du en æggehvide, der er pisket sammen med flormelis. frys isen, til konsistensen er tilpas. indfrysningen tager 5-6 timer i alt. er isen blevet for fast, kan den tempereres 10-15 min. i køleskabet og piskes igennem igen.