Rejecocktail

Kalorielet rejecocktail

Let og lækker rejecocktail, der ikke vælter kalorieregnskabet.

(1 person)

Ingredienser

  • Ingredienser:
  • 50 g icebergsalat
  • 100 g aspargessnitter på glas
  • 120 g rejer
  • Dressing:
  • 5 g mayonnaise
  • 25 g DDV-yoghurt 7 %
  • 10 g tomatpuré
  • ½ tsk stødt paprika
  • en anelse tabasco
  • salt og peber
  • citron
  • dild

  1. Snit icebergsalaten fint.
  2. Bland salaten med aspargessnitterne og kom det herefter i et passende portionsglas.
  3. Fordél rejerne oven på salaten.
  4. Dressing: Rør en dressing af mayonnaise, yoghurt og tomatpuré. Smag til med paprika, tabasco, salt og peber.
  5. Hæld dressingen oven på rejerne og pynt med citronbåde og dild.