Ricotta pancakes med brombær
Søde og lækre pandekager, der passer perfekt til morgen, brunch og aften. Dem laver vi igen og igen og igen...
12 stk.
Ingredienser
- 150 g øko-speltmel, fuldkorns
- 2 tsk bagepulver
- ½ dl blomsterhonning
- 1¾ dl minimælk
- 150 g ricotta
- 3 æggehvider
- olie til stegning
- 250-300 g brombær
- 4 spsk blomsterhonning
Sådan gør du:
- Kom mel og bagepulver i en skål, lav en fordybning i midten og tilsæt honning samt mælk og bland til en blød dej. Bland ricottaen i − dejen må godt være lidt klumpet!
- Pisk æggehviderne til blødt skum og fold dem ligeledes i dejen. Varm lidt olie i en pande med slip let-belægning og steg 2-3 spsk af dejen som små pandekager et par minutter på hver side.
- Hold pandekagerne varme i ovnen og server dem med friske bær og honning.