pandekager

Ricotta pancakes med brombær

Søde og lækre pandekager, der passer perfekt til morgen, brunch og aften. Dem laver vi igen og igen og igen...

12 stk.

Ingredienser

  • 150 g øko-speltmel, fuldkorns
  • 2 tsk bagepulver
  • ½ dl blomsterhonning
  • 1¾ dl minimælk
  • 150 g ricotta
  • 3 æggehvider
  • olie til stegning
  • 250-300 g brombær
  • 4 spsk blomsterhonning

Sådan gør du:

  1. Kom mel og bagepulver i en skål, lav en fordybning i midten og tilsæt honning samt mælk og bland til en blød dej. Bland ricottaen i − dejen må godt være lidt klumpet!
  2. Pisk æggehviderne til blødt skum og fold dem ligeledes i dejen. Varm lidt olie i en pande med slip let-belægning og steg 2-3 spsk af dejen som små pandekager et par minutter på hver side.
  3. Hold pandekagerne varme i ovnen og server dem med friske bær og honning.