Risnudelsalat med peanuts, and og hellig basilikum
En salat, der har det hele. Stærk, sød, sprød og fyldig.
1
Total:30 minutter
Ingredienser
- 1 berberi-andebryst
- salt
- 250 g risnudler
- 1 rødløg
- ½ agurk
- 150 g sugarsnap ærter
- 1 stor håndfuld mynteblade
- 1 chili
- 1 håndfuld saltede, ristede peanuts
- 1 portion Nuoc Cham (se Wonton opskrift)
Sådan laver du risnudelsalat:
- 1. Rids fedtet på andebrystet og gnid det med salt. Varm en pande op og kom brystet på med fedtet nedad. Steg ved middel varme i 10 min. Vend så brystet og steg det 10 min ved svag varme. Tag kødet af panden og lad det trække i 5-10 min, inden det skæres i tynde skiver.
- 2. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og skyl dem grundig i koldt vand, så stivelsen skylles væk.
- 3. Skær løg i tynde strimler, agurken i smalle både og del evt. ærterne i mindre stykker. Vend grøntsagerne sammen med nudlerne . Hak chilien og kom den i.
- 4. Vend salaten med Nuoc Cham dip. Servér andebrystet med et drys peanuts.
- Prøv også wontons med nuoc cham