Rødfisk, fennikelsalat & spicy dip
Grillet middag - uhm ...
4
Ingredienser
- ca. 800 g fileter af rødfisk
- 500 g tomater på gren
- 2 spsk olie til pensling
- røget salt, groftkværnet peber
- lidt grov paprika
- Fennikelsalat:
- 2 fennikler
- 1 lille bdt. radiser
- 2 små romainesalat
- Dip:
- 2 dl skyr
- ½ dl græsk yoghurt
- 2 tsk honning
- 1 spsk wasabi eller efter smag
- 1 lille bdt. fintskåret purløg
- lime
Sådan gør du:
- Pensl fisk og tomater med olie, og krydr med røget salt, friskkværnet peber og paprika. Grill fisken på skindsiden ved indirekte varme i 4-5 minutter, til den er fast.Grill også tomaterne, men læg dem evt. på et fintmasket net, så de holder faconen. Grill dem, til de begynder at safte.
- Snit fennikel og radiser papirtyndt, og anret grønsagerne bunkevis i salatblade. Pisk ingredienserne til dippen sammen, og smag til efter behag. Server fisken med tomater, salat og dip samt lime.
- Energi pr. person: 380 kcal, fedt 26 %, protein 55 %, kulhydrat 19 %