Rodfrugt-coleslaw

Rodfrugt-coleslaw

Der er smag og knas i denne slaw. Den er super god til alt fra hakkebøffer og andet stegt kød, men også til fisk og i en madpakke. Du kan bare bruge de rødder, du har! Vær ikke bange for peber-roden, den må gerne bide en anelse.

Ingredienser

  • Tilbehør til 4 personer
  • Dressing:
  • 5 spsk tyk yoghurt
  • 1-2 spsk mayonnaise
  • 1 spsk dijonsennep
  • 1-2 spsk (eller efter smag) peberrod,
  • fintrevet
  • salt
  • Grønt:
  • ½ knoldselleri
  • 2 persillerødder
  • 4 stilke bladselleri
  • 3 røde æbler
  • 1 håndfuld estragon
  • lidt hakkede pistacier

Sådan gør du

  1. Dressing:
  2. Rør yoghurt, mayonnaise og sennep sammen. Smag til med peberrod og salt.
  3. Grønt:
  4. Skræl knoldselleri og persillerødder. Skær dem i julienne sammen med æblerne.
  5. Snit bladsellerien fint, og vend det hele med dressingen. Smag til igen. Anret salaten toppet med hakket estragon og pistacier.