Opskrift på røget hellefisk med grillede asparges og pesto

Røget hellefisk med grillede asparges og pesto

4

Ingredienser

  • 400 g Royal Greenland røget hellefisk
  • 1 bdt. hvide asparges
  • 1 dl olivenolie
  • 2 skiver rugbrød
  • 1 bdt. basilikum
  • 1 bk karse
  • 4 radiser
  • Smør
  • Salt og peber

Sådan laver du røget hellefisk med grillede asparges og pesto:

  1. Skræl de hvide asparges og skær de nederste 3-4 cm af (de er bitre og trevlede). Vend aspargesene i lidt olie og grill dem på en pande så de stadig er sprøde. Krydr med salt og peber. Smuldr rugbrødet og rist det i lidt smør på en pande. Læg det herefter på fedtsugende papir og drys med salt. Blend basilikum med lidt olivenolie, salt og peber til en pesto. Skær radiserne i tynde skiver og læg dem i isvand et par minutter. Anret røget hellefisk med de grillede asparges, pesto, radiser og ristet rugbrød. Server straks.