Røget laks med flødepeberrod

Røget laks med flødepeberrod

6 personer

Ingredienser

  • 300 g røget laks i skiver
  • 1 lille rødløg i ringe
  • 1 bdt. frisk dild
  • Flødepeberrod:
  • 1½ dl piskefløde
  • 1 tsk. sukker
  • ¼ tsk. salt
  • 2 tsk. æble- eller hvidvinseddike
  • 4 spsk. friskhøvlet peberrod
  • Tilbehør:
  • ristede fluteskiver

Sådan laver du røget laks med flødepeberrod

  1. Fordel laksen på et fad. Pynt med rødløgsringe og dild.
  2. Pisk flødeskummet til blødt skum.Tilsæt sukker og salt. Rør eddiken i, og vend peberroden i. 
  3. Server laksen med flødepeberrod. Du kan også som her vælge at servere laksen som en lille starter på frokosten, hvor du på forhånd har lavet fluteskiverne klar med laks og pyntet med flødepeberrod, rødløgringe og dild.