Laks opskrift med æblesalat og brøndkarse

Røget laks med syrlig æblesalat og brøndkarse

4

Ingredienser

  • 100 g knoldselleri
  • ½ citron, saften heraf
  • ½ spsk flydende honning
  • 1-1½ syrligt æble
  • salt og peber
  • 1 potte brøndkarse, plukket
  • 150 g røget laks.

Sådan gør du

  1. Tilbehør: brød eller ristet rugbrød
  2. Snit knoldselleriet i tynde strimler og æblet i tynde både. Har du et mandolinjern, så gør det på det. Bland selleri og æble med citronsaft, honning, salt, peber og brøndkarse.
  3. Anret laksen på tallerkener og kom den syrlige æble-sellerisalat herved. Servér brød til.
  4. TIP:
  5. Server cremefraiche rørt med masser af revet peberrod, lidt dijonsennep og fintsnittet purløg til retten. Det smager forrygende.