Champagne-isterninger

Årets smarteste nytårshack: Champagne-isterninger

De fleste af os elsker en lækker og iskold mimosa til nytårsbrunchen eller en frisk sprudlende velkomstdrink nytårsaften. Og champagne-isterninger er den perfekte måde at gøre dine nytårsdrinks endnu mere festlige og fantastiske på.

Derudover er de supernemme at lave og ikke mindst virkelig pæne at kigge på ✨✨✨

Vil du også gerne forkæle dine gæster med en skøn velkomstdrink eller en lækker mimosa til brunchen dagen derpå, kan vi kun anbefale dette geniale hack, der går sin sejrsgang på nettet lige nu. Det er intet ringere end champagne-isterninger…

Og ja, det er præcis lige så enkelt, som det lyder – dét, du skal gøre, er:

  1. fylde en isterningbakke med champagne eller proseco (hvis du vil lave en Aperol Spritz med proseco-isterninger)
  2. lade isterningerne fryse mindst 6 timer eller natten over
  3. når isterningerne er frosne kan du bruge dem til dine drinks og cocktails. Fx en mimosa... 

Sådan laver du verdens nemmeste mimosa:

  1. fyld et champagneglas med champagneisterninger
  2. hæld friskpresset appelsinjuice over
  3. servér 

Husk når champagnen eller prosecoen er frossen, vil der selvfølgelig ikke være lige så meget brus i, som hvis du hælder op direkte fra en flaske. Men det smager godt – og så er isterningerne virkelig fine.

Find flere gode bud på drinks og cocktails nytårsaften her

Kilde: Purewow