Saftige oksebøffer med krydderurtesmør

Saftige oksebøffer med krydderurtesmør

Nu skal der grilles, og vi skal lave saftige oksebøffer med krydderurtesmør - mums!

4 personer

Oksebøffer med krydderurtesmør

  • 4 okseribeye-steaks eller entrecote a ca. 200 g stk.
  • olie til pensling
  • salt, peber
  • Krydderurtesmør:
  • 50 g smør
  • 2 spsk. finthakket persille
  • 1 spsk. finthakket ramsløg eller purløg
  • evt. 1 tsk. finthakket rød chili
  • Tilbehør:
  • små nye kartofler og salat (se under tip)

Sådan laver du oksebøffer med krydderurtesmør

  1. Pensl steaksene med olie. Krydr med salt og peber. Læg dem på grillen, vend dem nogle gange undervejs. De skal grilles ca. 6 min. i alt.
  2. Rør blødt smør med krydderurter. Læg det på et stykke pergamentpapir, og rul til en pølse. Køl det helt af i køleskab, til det bliver fast. Skær i skiver, og læg en skiveover hver af de varme bøffer på tallerknerne. Server resten til.