henrik duer bikini bootcamp opskrift

Salade niçoise

Lækker frokostsalat.

4

Ingredienser

  • 150 g små kartofler
  • 4 æg
  • 100 g blandet salat
  • 2 spsk olivenolie
  • ½ citron
  • 2 tsk dijonsennep
  • 200 g grønne bønner
  • 60 g ustenede oliven
  • 50 g kapers
  • 140 g tun i vand
  • 150 g modne cherrytomater
  • salt og peber
  • lidt blandede krydderurter

  1. Sådan gør du: Kog kartoflerne. Kog æggene i 8 minutter. Fordel skyllede og nippede salatblade i en dyb salatskål. Pisk olivenolie med citronsaft, dijonsennep, salt og peber sammen til en dressing. Vend kartofler, bønner, oliven og kapers i dressingen, og krydr med salt og peber. Anret oven på salatbladene. Læg tun i midten, skær æggene i både, og læg dem rundt om tunen. Pynt salaten med tomater skåret i kvarter og friske krydderurter.
  2. ● ● ● Energi pr. 100 gram: 96 kcal, fedt 5,6, protein 6,6, kulhydrat 4,9