grill koteletter tilbehør

Lækkert grillmad: Nemme koteletter med lun, grillet salat

En klassisk og nem opskrift på koteletter med grillet grønt tilbehør. Det er oplagt at smide masser af grøntsager på grillen - men det er også fint med 2-3 peberfrugter og 1 kotelet pr. person. Husk dog gerne den lækre krydderolie til, som er prikken over i'et.

2 personer

Ingredienser

  • 2 flotte koteletter, gerne på ben
  • olivenolie
  • salt og peber
  • 4-6 ramiro-peberfrugter
  • 1 aubergine i skiver
  • 2 rødløg, pillede og flækkede
  • olivenolie

Krydderolie

  • ½ fed hvidløg
  • 1 håndfuld persille
  • 1 håndfuld oregano
  • 1 dl olivenolie
  • ½ dl citronsaft
  • salt og peber
  • lidt chiliflager

Desuden

  • godt brød

  1. Gnid koteletterne med lidt olie, og grill dem på den varme grill, til de er gyldne og gennemstegte. Krydr dem med salt og peber.
  2. Gnid peberfrugter, aubergine og løg med olivenolie, og grill alle grøntsagerne møre. Krydr med salt.
  3. Krydderolie: Riv hvidløget, og hak persille og oregano. Vend det hele sammen med olivenolie og citronsaft. Smag til med salt og peber og lidt chiliflager.
  4. Servering: Anret koteletter med grillede grøntsager, og top med krydderolie. Til de meget sultne kan du supplere med brød til eller måske kartofler fra grillen.