Krebsehalesalat med ingefærdressing
Frisk og lækker skaldyrssalat med krebsehaler, avocado, agurk og grøn salat. Krebsehalesalaten overhældes med en skøn marinade af soja, risvin og chili.
4
Ingredienser
- Marinade:
- 2 spsk soja
- 1 spsk risvin (alternativt 1/2 tsk sukker)
- 1 finthakket rød chili.
- Grønt:
- 1 avocado i tern
- 1 agurk i tern
- 300 g feltsalat
- 1 hoved friseesalat.
- Dressing:
- 1 spsk friskrevet ingefær
- 3 vindruekerneolie
- 1 tsk honning
- saft fra ½ lime.
- 300 g krebsehaler.
Sådan gør du
- Rør marinaden sammen og vend krebsehalerne i, sautér dem ganske let på en pande med marinaden i nogle minutter. Tag dem af varmen og lad dem køle ned.
- Pisk dressingen sammen.
- Lige inden servering vendes salat, grøntsager, krebsehaler og dressing sammen.