Salat med røget andebryst

Salat med røget andebryst

And og sprød bacon giver fylde til den knasende salat, der samtidigt sætter skub i forbrændingen.

4

Ingredienser

  • 350 g røget andebryst
  • 50 g bacon, skåret i tern
  • 3 stilke bladselleri
  • 1 rødt æble
  • 1 gul (eller orange) peberfrugt
  • 3-4 store håndfulde blandede salatblade
  • frisk kørvel
  • 75 g pekannødder
  • lidt fint salt
  • 50 g pesto, F.eks. Løgismoses fra Netto
  • Dressing:
  • 1 tsk dijonsennep
  • 6 spsk hasselnøddeolie eller olivenolie
  • 1 spsk lys vineddike
  • skal og saft fra en limefrugt
  • salt og peber

Sådan gør du:

  1. 1. Skær andekødet i tynde, tynde skiver.
  2. 2. Steg baconen på en pande, til den er sprød. Læg den på et stykke køkkenrulle, og lad køle af.
  3. 3. Snit bladselleri i tynde strimler, skær æblet i tynde både og peberfrugten i strimler. Bland det snittede grønt med frisk koriander og salatblade. Top med en smule pesto.
  4. 4. Rist nødderne på en tør pande nogle minutter, og kom dem over salaten.
  5. 5. Bland alle ingredienserne til dressingen, og hæld den over salaten.
  6. 6. Server salaten i lag med skiftevis skiver af røget andebryst og sprød bacon
  7. 450 kcal pr portion
  8. Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter og GASTRO.dk

Tip:

Læg det røgede andebryst 15 minutter i fryseren, så er det nemmere at skære det i tynde skiver.