Salat med røget andebryst
And og sprød bacon giver fylde til den knasende salat, der samtidigt sætter skub i forbrændingen.
4
Ingredienser
- 350 g røget andebryst
- 50 g bacon, skåret i tern
- 3 stilke bladselleri
- 1 rødt æble
- 1 gul (eller orange) peberfrugt
- 3-4 store håndfulde blandede salatblade
- frisk kørvel
- 75 g pekannødder
- lidt fint salt
- 50 g pesto, F.eks. Løgismoses fra Netto
- Dressing:
- 1 tsk dijonsennep
- 6 spsk hasselnøddeolie eller olivenolie
- 1 spsk lys vineddike
- skal og saft fra en limefrugt
- salt og peber
Sådan gør du:
- 1. Skær andekødet i tynde, tynde skiver.
- 2. Steg baconen på en pande, til den er sprød. Læg den på et stykke køkkenrulle, og lad køle af.
- 3. Snit bladselleri i tynde strimler, skær æblet i tynde både og peberfrugten i strimler. Bland det snittede grønt med frisk koriander og salatblade. Top med en smule pesto.
- 4. Rist nødderne på en tør pande nogle minutter, og kom dem over salaten.
- 5. Bland alle ingredienserne til dressingen, og hæld den over salaten.
- 6. Server salaten i lag med skiftevis skiver af røget andebryst og sprød bacon
- 450 kcal pr portion
- Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter og GASTRO.dk
PRØV OGSÅ: Flad mave-fisk med sprød salat