Salat med rucola-pesto, tomat og mozzarella
Elsker du Italien? Så får du smagen og farverne af det fantastiske land her med grøn pesto, hvid mozzarella og røde tomater.
4
Ingredienser
- 1 bakke rucola
- 25 g mandler
- 1 dl olivenolie
- ½ fed finthakket hvidløg
- 4 spsk groftrevet parmesan
- salt, peber og lidt citronsaft
- 2 stilke bladselleri
- 250 g små tomater
- 250 g mozzarella
- 1 lille håndfuld rucola.
Sådan laver du salat med rucola-pesto
- Kom rucola, mandler, olivenolie, hvidløg, parmesan, lidt salt, peber og citronsaft i en blender eller foodprocessor og blend indtil pestokonsistens er opnået.
- Smag til med ekstra salt, peber og citronsaft. Snit bladselleri i tynde skiver og halver tomaterne. Skær mozzarella i skiver.
- Kom tomater, selleri og mozzarella på en tallerken eller fad og kom lidt pesto og frisk rucola på toppen.
- Prøv salaten til….
- Forret en sommeraften, hvor grillen bliver tændt. Den kan også bruges som tilbehør til mange retter som kylling og kød.
- Prøv også italiensk sommersalat