Sandwich med tun & oliventapanade

Sandwich med tun & oliventapanade

Der skal ikke altid så meget til at pifte madpakken op. En færdigkøbt oliventapanadegiver masser af smag til hjemmelavede sandwich. Her med tun, æg, agurk og tomat.

2 personer

Total:15 minutter

Ingredienser

  • 1 dåse tun i olivenolie á 115 g (drænet vægt 85g)
  • 2 æg
  • 2 skoleagurker
  • 2 tomater
  • 1 rød snackpeber
  • 2 forårsløg
  • 2 ciabattaboller
  • 3-4 kviste basilikum
  • 4 spsk. sort oliventapanade

Sådan laver du sandwich med tun & oliventapanade

  1. Dræn tunen fri af olie.
  2. Kog æggene hårdkogte (koges i ca. 9-10 min.). Pil æg, og skær dem i skiver.
  3. Skyl agurk og tomater, og skær dem i skiver.
  4. Skyl snack peber og skær i mindre stykker. Fjern den yderste hinde fra forårsløgene, og snit dem i mindre stykker.
  5. Rist ciabattabollerne.
  6. Flæk bollerne, og smør både overbollen og underbollen med oliventapanade. Fordel tun, æg, agurk, tomat og snackpeber. Slut af med basilikumblade. Læg sandwicherne sammen.