Sandwich med tun & oliventapanade
Der skal ikke altid så meget til at pifte madpakken op. En færdigkøbt oliventapanadegiver masser af smag til hjemmelavede sandwich. Her med tun, æg, agurk og tomat.
2 personer
Total:15 minutter
Ingredienser
- 1 dåse tun i olivenolie á 115 g (drænet vægt 85g)
- 2 æg
- 2 skoleagurker
- 2 tomater
- 1 rød snackpeber
- 2 forårsløg
- 2 ciabattaboller
- 3-4 kviste basilikum
- 4 spsk. sort oliventapanade
Sådan laver du sandwich med tun & oliventapanade
- Dræn tunen fri af olie.
- Kog æggene hårdkogte (koges i ca. 9-10 min.). Pil æg, og skær dem i skiver.
- Skyl agurk og tomater, og skær dem i skiver.
- Skyl snack peber og skær i mindre stykker. Fjern den yderste hinde fra forårsløgene, og snit dem i mindre stykker.
- Rist ciabattabollerne.
- Flæk bollerne, og smør både overbollen og underbollen med oliventapanade. Fordel tun, æg, agurk, tomat og snackpeber. Slut af med basilikumblade. Læg sandwicherne sammen.