Savoykål med kalkun, chili og citron
Salaten med kalkun, kål og chili er rig på protein og fattig på kalorier, og dermed perfekt, hvis du vil af med nogle kilo.
4
Ingredienser
- 8 store blade savojkål
- 200 g kogt eller stegt kalkunbryst
- 1 rød chili
- 1 bundt forårsløg
- ½ citron, saft og skal her, usprøjtet
- 4 spsk olivenolie
- salt og peber
Sådan laver du savoykål med kalkun
- Blancher savojkålen ved at komme den i letsaltet, kogende vand i to min. Tag den op og læg den i iskoldt vand. Snit kålen. Skær kalkunen i mindre tern. Hak chilien fint. Tag evt. kernerne ud, hvis du vil have en mild chilismag.Snit forårsløg fint.Bland det hele i en skål. Bland skallen fra citron i. Pres saften fra citronen over salaten og bland med 4 spsk olivenolie. Krydder med salt og peber og servér.