Schnitzler med grønne asparges
En rigtig lækker forårsret, hvor skinkesnitzler er i godt selskab med asparges og champignoner.
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Stege/kogetid: 10 min.
- 2 skinkeschnitzler (à ca. 150 g)
- salt og peber
- 15 g smør
- 250 g markchampignon
- 1 fed hvidløg
- 125 g grønne asparges
- soja
- Tilbehør:
- Bulgur, ris eller kartofler
- Skær hver schnitzel i 4-5 stykker og krydr dem med salt og peber.
- Brun dem hurtigt på en pande med smør og tag dem af panden.
- Steg nu de rensede, skivede champignon et par min.
- Tilsæt finthakket hvidløg og de rensede asparges skåret i mindre stykker. Steg under omrøring et par min. og tilsæt soja.
- Kom kødet tilbage på panden, smag til med salt og peber og lad det blive gennemvarmt.
- Servér straks med det valgte tilbehør.