Sejfilet med tomat og courgette

Sejfilet med tomat og courgette

4 personer

Ingredienser

  • Sejfilet med tomat og courgette
  • 150 g cherrytomater
  • 2 løg
  • 1 courgette
  • 600 g sejfilet
  • 1 dl hvidvin el. bouillon
  • 4 spsk. citronsaft
  • 30 g smør
  • 1 dl grofthakket persille
  • salt, peber
  • 1 usprøjtet citron
  • Pynt:
  • persille
  • Tilbehør:
  • nye kogte
  • kartofler

  1. Fordel halve tomater,kvarte løg og skiver afcourgette i et ovnfastfad. Stil fadet i ovnen ved200 gr. ca. 20 min.
  2. Fordel fisken i ca. 4x 4 cm tern over. Komhvidvin, citronsaft ogsmørklatter ved. Drysmed persille. Krydr medsalt og peber. Fordelcitronbåde over. Stilfadet i ovnen, og givretten 15 min. yderligereved 200 gr. på midtersteovnribbe.