Sejfilet med tomat og courgette
4 personer
Ingredienser
- Sejfilet med tomat og courgette
- 150 g cherrytomater
- 2 løg
- 1 courgette
- 600 g sejfilet
- 1 dl hvidvin el. bouillon
- 4 spsk. citronsaft
- 30 g smør
- 1 dl grofthakket persille
- salt, peber
- 1 usprøjtet citron
- Pynt:
- persille
- Tilbehør:
- nye kogte
- kartofler
- Fordel halve tomater,kvarte løg og skiver afcourgette i et ovnfastfad. Stil fadet i ovnen ved200 gr. ca. 20 min.
- Fordel fisken i ca. 4x 4 cm tern over. Komhvidvin, citronsaft ogsmørklatter ved. Drysmed persille. Krydr medsalt og peber. Fordelcitronbåde over. Stilfadet i ovnen, og givretten 15 min. yderligereved 200 gr. på midtersteovnribbe.