Skinkeroast med bønnesalat

Skinkeroast med bønnesalat

Sommer er lig med grillmad, her i form af skinkeroast med bønnesalat.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge/stegetid: 20 min.
  • 1 pakke skinkeroast med majsflager, 520 g
  • 150 g grønne bønner
  • 1 rødløg
  • 1 dåse kidneybeans
  • 150 g majskerner
  • Dressing:
  • 3 spsk Heibergs
  • appelsin- og chilimarmelade (eller alm. appelsinmarmelade + 1/2 chili)
  • 3 spsk limesaft
  • 1 spsk olie
  • salt og peber
  • Tilbehør: frisk koriander og tortillachips

  1. Steg skinkeroastene på en middelvarm grill eller i ovnen ved 180 grader 15-20 min. – vend dem nogle gange undervejs.
  2. Pisk en dressing sammen af marmelade, limesaft, olie og evt. finthakket chili (uden frø og mellemvægge).
  3. Smag til med salt og peber.
  4. Nip bønnerne og blancher dem i kogende, letsaltet vand 4 min. Læg dem straks i iskoldt vand.
  5. Snit rødløg i tynde strimler. Hæld kidneybeans på en sigte. Vend alle grønsagerne sammen med dressingen og anret med frisk koriander og chips. Skær kødet i skiver og server til.