Skinkeroast med bønnesalat
Sommer er lig med grillmad, her i form af skinkeroast med bønnesalat.
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 20 min.
- 1 pakke skinkeroast med majsflager, 520 g
- 150 g grønne bønner
- 1 rødløg
- 1 dåse kidneybeans
- 150 g majskerner
- Dressing:
- 3 spsk Heibergs
- appelsin- og chilimarmelade (eller alm. appelsinmarmelade + 1/2 chili)
- 3 spsk limesaft
- 1 spsk olie
- salt og peber
- Tilbehør: frisk koriander og tortillachips
- Steg skinkeroastene på en middelvarm grill eller i ovnen ved 180 grader 15-20 min. – vend dem nogle gange undervejs.
- Pisk en dressing sammen af marmelade, limesaft, olie og evt. finthakket chili (uden frø og mellemvægge).
- Smag til med salt og peber.
- Nip bønnerne og blancher dem i kogende, letsaltet vand 4 min. Læg dem straks i iskoldt vand.
- Snit rødløg i tynde strimler. Hæld kidneybeans på en sigte. Vend alle grønsagerne sammen med dressingen og anret med frisk koriander og chips. Skær kødet i skiver og server til.