Opskrift på søde kartofler med bønnesalsa og lime

Søde kartofler med bønnesalsa og lime

En eksotisk salat med masser af smag og fylde.

4

Total:35 minutter

Ingredienser

  • 400 g sød kartoffel
  • 1 spsk olivenolie
  • salt
  • sort peber
  • Bønnesalsa:
  • 1 dåse brune eller røde bønner
  • 100 g feta
  • 1 mango
  • 2 forårsløg
  • ¼ bundt koriander
  • 2 lime
  • 2 spsk olivenolie
  • limebåde til servering.

Sådan laver du søde kartofler med bønnesalsa

  1. Vask og skrub kartoflerne, skær dem i 2 cm tykkelse på langs. Læg dem på en bageplade med bagepapir og smør dem med olie. Krydder med salt og peber og bag kartoflerne i forvarmet ovn ved 210 grader i 10-15 min, indtil møre og gyldne.
  2. Bønnesalsa: Skyl de brune bønner i koldt vand og lad dem dryppe af i en sigte. Skær feta og mango i små tern, snit forårsløg fint og pluk korianderen. Bland det sammen med limesaft og 2 spsk olivenolie. Vend bønner deri, og smag til med salt og peber. Anret de varme kartofler med bønnesalsaen og limebåde.
  3. TIP kan også laves med en bagt kartoffel.
  4. Prøv også grillsalat med rød peber og perlespelt/