Søde kartofler med bønnesalsa og lime
En eksotisk salat med masser af smag og fylde.
4
Total:35 minutter
Ingredienser
- 400 g sød kartoffel
- 1 spsk olivenolie
- salt
- sort peber
- Bønnesalsa:
- 1 dåse brune eller røde bønner
- 100 g feta
- 1 mango
- 2 forårsløg
- ¼ bundt koriander
- 2 lime
- 2 spsk olivenolie
- limebåde til servering.
Sådan laver du søde kartofler med bønnesalsa
- Vask og skrub kartoflerne, skær dem i 2 cm tykkelse på langs. Læg dem på en bageplade med bagepapir og smør dem med olie. Krydder med salt og peber og bag kartoflerne i forvarmet ovn ved 210 grader i 10-15 min, indtil møre og gyldne.
- Bønnesalsa: Skyl de brune bønner i koldt vand og lad dem dryppe af i en sigte. Skær feta og mango i små tern, snit forårsløg fint og pluk korianderen. Bland det sammen med limesaft og 2 spsk olivenolie. Vend bønner deri, og smag til med salt og peber. Anret de varme kartofler med bønnesalsaen og limebåde.
- TIP kan også laves med en bagt kartoffel.
- Prøv også grillsalat med rød peber og perlespelt/