Søtunge med pastinakker & abrikossovs
Kalorier 484 kcal
Protein 39 g 31 %
Kulhydrat 54 g 43 %
Fedt 14 g 26 %
Kostfibre 11 g
(1 person)
Ingredienser
- Ingredienser:
- 170 g søtungefilet, eller anden fladfisk
- 5 g fedtstof til stegning
- salt og peber
- 150 g pastinakker
- 5 g olie til stegning
- dild
- Abrikossovs:
- 45 g abrikos, tørret
- 50 g løg
- 1 fed hvidløg
- 1 dl bouillon, 1 dl vand + 1 tsk. pulver
- 30 g yoghurt, drænet
- lidt citronskal, reven, øko
- Udblød abrikoserne i koldtvand i ca. ½ time.
- Hak løg og hvidløg og kom demi en lille gryde med de udblødteabrikoser.
- Kom bouillon ved og lad detkoge i cirka 15 min.
- Blend herefter sovsen medyoghurt. Smag til med citronskal,salt og peber.
- Skræl pastinakkerne og skærdem i grove stave. Varm en lillepande op og steg dem gyldne iolie eller bag dem i en 200 gradervarm ovn i ca. 20 min. Krydrmed salt.
- På en anden pande steges fisken i fedtstoffet. Fold fisken engang, så den bliver tykkere. Krydrmed salt og peber.
- Anret de stegte pastinakkersammen med fisken og hældsovsen over. Pynt med dild.
Find flere kalorielette opskrifter i én af - Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »